02-05-2010, 12:21
Znalazłem już spachowaną wersję, więc jest OK
. Może bym i doszedł jak zrobić to, żeby działało, krok po kroku kolejne błędy, ale come on, ich było ponad 40, to lekka przesada, na forum mówili o 2-3, nie tylu, wyszedłem z założenia, że coś więcej jest nie tak, niż tylko błąd kompilacji, a prostsze rozwiązania prawie zawsze są tymi najlepszymi
.
PS. teraz nawet nie pojawia się żadna informacja, gdy próbuję dodać patch'a, a wiec pewnie nie kompilacja, bo komputer resetuje się, gdy nie zamknę tego Tortoise w mniej niż kilkadziesiąt sekund :/
. Może bym i doszedł jak zrobić to, żeby działało, krok po kroku kolejne błędy, ale come on, ich było ponad 40, to lekka przesada, na forum mówili o 2-3, nie tylu, wyszedłem z założenia, że coś więcej jest nie tak, niż tylko błąd kompilacji, a prostsze rozwiązania prawie zawsze są tymi najlepszymi
. PS. teraz nawet nie pojawia się żadna informacja, gdy próbuję dodać patch'a, a wiec pewnie nie kompilacja, bo komputer resetuje się, gdy nie zamknę tego Tortoise w mniej niż kilkadziesiąt sekund :/
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)