Kilka pytan [budowa mostów]
Witam i postaram się pomóc Smile

1. STABLE to wersja stabilna, przetestowana, większość serwerów multiplayer ma stabilną, najnowszą wersje. Natomiast nowa wersja nightly wychodzi codziennie, ma małe zmiany czy poprawki błędów, przez neta w nią raczej nie zagrasz. Jednak wszystkie nowości najpierw są w nightly, aby po przetestowaniu wyszły do stable.
2. Pierwsze słyszę, może to jest w nightly (jak tak to sprawdź Smile), a może trzeba wgrać patcha (ja tego nie potrafię, będę musiał jeszcze spróbować kiedyś Tongue)
3. Wraz z formatem mapa poszła w... Może ktoś zrobi re-upload, bo mapa świetna, też chciałbym ją mieć znowu Smile
4. CTRL+3 (jest na forum link do skrótów klawiszowych), ale ja zawsze mam w lewym górnym roku okienko przezroczystości żeby bez problemów zmieniać Smile
5. Nie rozumiem pytania za bardzo.
6. Waypointy nie są już indywidualne (mój ostatni post w tamtym temacie), ale depoty - tak. Jak będzie tak jak piszesz, to pociąg nie pojedzie do depotu innego niż ma w rozkładzie. Będzie szukał drogi do tego depotu który ma w rozkładzie, a na dodatek może się zgubić Smile

Mam nadzieję, że pomogłem. Co do pytania 5, wyjaśnij dokładniej o co ci chodzi.

Wiadomości w tym wątku
Kilka pytan [budowa mostów] - przez krokiet - 30-06-2010, 16:41
RE: Kilka pytan [budowa mostów] - przez qamil - 30-06-2010, 17:32
RE: Kilka pytan [budowa mostów] - przez Pawilonek - 30-06-2010, 18:41
RE: Kilka pytan [budowa mostów] - przez krokiet - 30-06-2010, 19:41
RE: Kilka pytan [budowa mostów] - przez niemiec - 30-06-2010, 21:13
RE: Kilka pytan [budowa mostów] - przez Mouse - 30-06-2010, 21:49

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord