Ano widzisz, problem jest taki że wszystkie savy poszły mi się kochać łącznie z całym HDD ponad pół roku temu - serio, to bolało
- rzuciłem to w cholerę aż do dziś. Ostał się jeno screen z jednej z moich głównych stacji (wtedy budowałem jedną stację na całą mapę)
Jedyne co mam na tą chwilę to działający, ale skończony dopiero w 1/3 model mojej superstacji, której to nieopisanej i w wersji takiej jak jest teraz i tak byście nie ogarnęli.
. Najpierw chcę zbudować modele, dopiero potem za pomocą magicznego copy-paste skleić to w całość na nowej mapie.
- rzuciłem to w cholerę aż do dziś. Ostał się jeno screen z jednej z moich głównych stacji (wtedy budowałem jedną stację na całą mapę)Jedyne co mam na tą chwilę to działający, ale skończony dopiero w 1/3 model mojej superstacji, której to nieopisanej i w wersji takiej jak jest teraz i tak byście nie ogarnęli.
. Najpierw chcę zbudować modele, dopiero potem za pomocą magicznego copy-paste skleić to w całość na nowej mapie.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)