20-10-2010, 12:16
oczywiście tak jak pisałem w założeniach będą też ciągniki rolnicze ale jak to będzie dokładnie wyglądać graficznie to trzeba będzie znaleźć grafika który się tego podejmie. Nie powiem ale fajnie by wyglądało gdyby każdy ładunek z Firsa był przedstawiony w indywidualny sposób podobnie jak to jest w HEQSie z którego możemy czerpać przykład pełnymi garściami
Na samych ursusach nie zamierzam poprzestać, będą też zetory i inne znane stare i nowe ciągniki. Zamysł mam taki też by ciągniki były z 2 lub jedną przyczepą by można było dopasować to sobie ładunkowo.
Obecnie zajmuje się dopisaniem jeszcze ciężarówek Jelcza a następnie biorę się za Stary, Żuki, Nysy, Kamazy, Liazy.

Na samych ursusach nie zamierzam poprzestać, będą też zetory i inne znane stare i nowe ciągniki. Zamysł mam taki też by ciągniki były z 2 lub jedną przyczepą by można było dopasować to sobie ładunkowo.
Obecnie zajmuje się dopisaniem jeszcze ciężarówek Jelcza a następnie biorę się za Stary, Żuki, Nysy, Kamazy, Liazy.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)