29-10-2010, 15:04
Co do ładunków to myślę że większość ciężarówek będzie dało się przystosować do każdego ładunku zmieniając zabudowę skrzyni tak by już od wczesnych lat można było grać każdym towarem. Docelowo myślę że uda nam się dostosować set do Firs a więc sporo wersji każdego pojazdu będzie.
Specyficzne ładunki takie jak np kosztowności myślę że zrobi się specjalne pojazdy współczesne do tego, opancerzone busy i ciężarówki ale co do lat wcześniejszych chyba będzie trzeba dostosować do tego np Nysy dorabiając im np koguty tak by było widać co wiezie. Idąc za tym tropem pojazdy budowlane i rolnicze będzie można wozić lawetami a żywność chłodniami
Specyficzne ładunki takie jak np kosztowności myślę że zrobi się specjalne pojazdy współczesne do tego, opancerzone busy i ciężarówki ale co do lat wcześniejszych chyba będzie trzeba dostosować do tego np Nysy dorabiając im np koguty tak by było widać co wiezie. Idąc za tym tropem pojazdy budowlane i rolnicze będzie można wozić lawetami a żywność chłodniami
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)