28-01-2011, 01:19
W mojej wizji Ikarus 260 wyglądałby tak
[Obrazek: nowyobrazmapybitowej4.png]
Coś żeby koderowi się nie nudziło
Oto lista wozów konnych które można przenieść żywce z eGRVTS z propozycjami polskich nazw:
Co do reszty ładunków trzeba będzie wozy narysować od nowa, w szczególności dla maszyn rolniczych, budowlanych i ogólnie maszyn bo chyba w tamtych czasach nie mieli koparek na platformach
Przysiądę zaraz też do seta Ikarusa i pewnie jutro wrzucę listę autobusów które pojawią się u nas
Aha jeszcze jedno - Czajnikowiec rysując Kamaza sugerowałeś się GRF węgierskim? Wiem że ciężko w tak małej rozdzielczości narysować dokładnie ciężarówkę ale może oni wpadli na jakiś pomysł by było je łatwiej odróżnić

Coś żeby koderowi się nie nudziło
Oto lista wozów konnych które można przenieść żywce z eGRVTS z propozycjami polskich nazw:[Obrazek: nowyobrazmapybitowej4.png]
Co do reszty ładunków trzeba będzie wozy narysować od nowa, w szczególności dla maszyn rolniczych, budowlanych i ogólnie maszyn bo chyba w tamtych czasach nie mieli koparek na platformach

Przysiądę zaraz też do seta Ikarusa i pewnie jutro wrzucę listę autobusów które pojawią się u nas

Aha jeszcze jedno - Czajnikowiec rysując Kamaza sugerowałeś się GRF węgierskim? Wiem że ciężko w tak małej rozdzielczości narysować dokładnie ciężarówkę ale może oni wpadli na jakiś pomysł by było je łatwiej odróżnić
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)