01-02-2011, 22:23
Poszukaj dobrze na forum bo są takie wątki na bank a nie chce mi się na każde pytanie przeklejać linków z jednego tematu do drugiego.
Uruchomienie serwera było opisane dla różnych sytuacji w sieci, więc na pewno znajdziesz coś dla siebie: tak jak Rysh napisał - Hamachi.
Jeśli nie uda Ci się zrobić tego wg wyszukanego posta to napisz tutaj w czym konkretnie masz problem, jaka wersja gry, jakie systemy, czy firewall włączony, jaki status Hamachi czy innego VPN... Nie jesteśmy w stanie Ci pomóc, jeśli napiszesz "bo mi nie działa".
PS. Może lepiej słownik ortograficzny poczytać?
Uruchomienie serwera było opisane dla różnych sytuacji w sieci, więc na pewno znajdziesz coś dla siebie: tak jak Rysh napisał - Hamachi.
Jeśli nie uda Ci się zrobić tego wg wyszukanego posta to napisz tutaj w czym konkretnie masz problem, jaka wersja gry, jakie systemy, czy firewall włączony, jaki status Hamachi czy innego VPN... Nie jesteśmy w stanie Ci pomóc, jeśli napiszesz "bo mi nie działa".
PS. Może lepiej słownik ortograficzny poczytać?
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)