13-11-2008, 16:49
Oj Sander Sander ja podaję pomysł i mam nadzieję, że się ktoś dołączy, faktycznie nie wiem czy to wypali, cel już jest nazywa się no właśnie jakby nazwać taki klan podstawowa rzecz
sponsorzy a po co sponsorzy ich zostaw w spokoju, chodzi o członków klanu i ich zainteresowanie grą oni wszystko wprowadzają w życie, zainteresowanie owszem liczy się ale, zanim się je zdobędzie musi coś powstać z niczego, rzeczywiście może to być niewypał, ale co będzie jeżeli się okaże, że jednak wypaliło? ok tobie się nie podoba, ale innym graczom hmm no właśnie zapraszam do dyskusji
P.S. Mouse odpowiedział ci na resztę
sponsorzy a po co sponsorzy ich zostaw w spokoju, chodzi o członków klanu i ich zainteresowanie grą oni wszystko wprowadzają w życie, zainteresowanie owszem liczy się ale, zanim się je zdobędzie musi coś powstać z niczego, rzeczywiście może to być niewypał, ale co będzie jeżeli się okaże, że jednak wypaliło? ok tobie się nie podoba, ale innym graczom hmm no właśnie zapraszam do dyskusji
P.S. Mouse odpowiedział ci na resztę
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)