05-02-2011, 00:10
Czajniczku niebawem wrzucę listę współczesnych ciężarówek stosując się do zasady specjalizacji pojazdu do ładunku. Ostatnio brak czasu bo finalizuję pracę inżynierską... Co do pomysłu jednolitych grafik naczep jestem jak najbardziej za. Oczywiście do tych powojennych i pod warunkiem zwiększania stopniowo ich ładowności
W wolnej chwili przyjrzę się jeszcze raz Żukowi i Nysie bo w obecnym wyglądzie raczej nie wyobrażam sobie takich grafik:/ To będą zmiany kosmetyczne - spokojnie
Daniel 4u leci Karny Kutas ode mnie za brak słownika w domu. Nie wiem jaką masz przeglądarkę ale zainstaluj sobie polski język i smaruj posty po ogólnie przyjętym języku polskim a nie polskopodobnym.

W wolnej chwili przyjrzę się jeszcze raz Żukowi i Nysie bo w obecnym wyglądzie raczej nie wyobrażam sobie takich grafik:/ To będą zmiany kosmetyczne - spokojnie

Daniel 4u leci Karny Kutas ode mnie za brak słownika w domu. Nie wiem jaką masz przeglądarkę ale zainstaluj sobie polski język i smaruj posty po ogólnie przyjętym języku polskim a nie polskopodobnym.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)