05-03-2011, 22:55
Nawet jeśli Opel Blitz jest kompatybilny z nowymi ładunkami to trzeba jego skrzynię ładunkową przerysować. Chodzi o to by ładunki były wożone na tej samej zasadzie jak w Starach i Jelczach czyli kolory cystern i wygląd ładunków musi być identyczny. W standardzie wygląda to niestety inaczej i trzeba to poprawić. Ładowność wszystkich ładunków niech zostanie 6t tak jak pisałem.
Tak gdy Jelcz na drewno jest pusty przyczepka jest położona na siodle.
Autobusy które dodał Czajnikowiec jak najbardziej mogą być jeśli chcecie kotować to do dzieła bo ja jeszcze nie myślałem o autobusach z tych lat.
Solarisy muszą mieć liczbę miejsc stojących podaną bo co to za autobus na 30 miejsc. Neoplan na podobnej zasadzie.
Tak gdy Jelcz na drewno jest pusty przyczepka jest położona na siodle.
Autobusy które dodał Czajnikowiec jak najbardziej mogą być jeśli chcecie kotować to do dzieła bo ja jeszcze nie myślałem o autobusach z tych lat.
Solarisy muszą mieć liczbę miejsc stojących podaną bo co to za autobus na 30 miejsc. Neoplan na podobnej zasadzie.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)