kurde, zasypaliscie mnie odpowiedziami, sprawdze, popatrze dam znac czy to to 
Ogolnie bylo tak, ze swego czasu, byly chyba dwie wersje transport tycoona, openTTD i ta druga, w ktora ja gralem i ktora sie CHOLERNIE ciela jak mialem miasta po 20-30 tys ludzi (i nie, nie gralem na 486SX
).
Wiec przestalem grac w tamta i wygrzebalem z czelusci neta openTTD, ale wyglad tamtej wersji byl tak rewelacyjny, ze chcialbym go przywrocic.
I cos mi sie wydaje ze tamta wersja tycoona miala cos w nazwie z night....
I te inne wagony, to kurcze nie wiem. Nie pamietam wygladu ich, wiem, ze jak pociag z GOODS wyjezdzal ze stacji załadunkowej, to były samochody na nim, papier chyba... i nie pamietam co jeszcze... Bardziej uszczegółowione to było.
pozdro

Ogolnie bylo tak, ze swego czasu, byly chyba dwie wersje transport tycoona, openTTD i ta druga, w ktora ja gralem i ktora sie CHOLERNIE ciela jak mialem miasta po 20-30 tys ludzi (i nie, nie gralem na 486SX
).Wiec przestalem grac w tamta i wygrzebalem z czelusci neta openTTD, ale wyglad tamtej wersji byl tak rewelacyjny, ze chcialbym go przywrocic.
I cos mi sie wydaje ze tamta wersja tycoona miala cos w nazwie z night....
I te inne wagony, to kurcze nie wiem. Nie pamietam wygladu ich, wiem, ze jak pociag z GOODS wyjezdzal ze stacji załadunkowej, to były samochody na nim, papier chyba... i nie pamietam co jeszcze... Bardziej uszczegółowione to było.
pozdro
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)