22-11-2011, 23:32
Mówiłem, że tabor wieloczłonowy jest brany jako jedna całość. Wzór prosty, długość oblicza według tego, co jest wpisane. Trzeba podawać długość jednego członu i np. w Uwagach podać razy n członów.
Tamte wagony podał Tadeusz, ja tylko przepisałem. Popytam na forum czy ktoś ma wiedzę z zakresu (przed)wojennego taboru.
Listę trzeba jeszcze uzupełnić. Zrobić w końcu spis wszystkich towarów (nie chce mi się tego tłumaczyć), przypisać wagony i wtedy wybierać co ostatecznie ląduje w secie. Przenieść to do Wiki ze zdjęciami, a reszta w rękach grafików i koderów
Tamte wagony podał Tadeusz, ja tylko przepisałem. Popytam na forum czy ktoś ma wiedzę z zakresu (przed)wojennego taboru.
Listę trzeba jeszcze uzupełnić. Zrobić w końcu spis wszystkich towarów (nie chce mi się tego tłumaczyć), przypisać wagony i wtedy wybierać co ostatecznie ląduje w secie. Przenieść to do Wiki ze zdjęciami, a reszta w rękach grafików i koderów
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)