04-12-2011, 21:44
Jak patrze na te niebieściutkie cudeńka to aż miło się robi
Respekt!
Był spór na temat różnic między wagonem pierwszej klasy a tym z drugiej. Proponuję zróżnicować im prędkości maksymalne np dla II klasy max 120 km/h a dla tego z I max 200. Oczywiście różnica w ilości pasażerów też jest jak najbardziej trafna. Ograniczenia prędkościowe zawsze będzie można sobie wyłączyć w zaawansowanych jeśli ktoś nie będzie ich chciał.
We wcześniejszej wersji PKP Set'u denerwował mnie wygląd lokomotyw. Nie wiem czy tylko ja to zauważyłem ale lokomotywy sprawiały wrażenie jakby każdy model rysowała inna osoba, w zupełnie innej skali i stylu. Mam nadzieję że w tym będzie inaczej
Czy będzie możliwość zmieniania koloru taboru wraz ze zmianą barw firmy? Ciekawym pomysłem mogłoby być przebudowywanie lokomotyw w zajezdni do wersji Oryginalnej - PKP i Firmowej - w barwach gracza.
Respekt!Był spór na temat różnic między wagonem pierwszej klasy a tym z drugiej. Proponuję zróżnicować im prędkości maksymalne np dla II klasy max 120 km/h a dla tego z I max 200. Oczywiście różnica w ilości pasażerów też jest jak najbardziej trafna. Ograniczenia prędkościowe zawsze będzie można sobie wyłączyć w zaawansowanych jeśli ktoś nie będzie ich chciał.
We wcześniejszej wersji PKP Set'u denerwował mnie wygląd lokomotyw. Nie wiem czy tylko ja to zauważyłem ale lokomotywy sprawiały wrażenie jakby każdy model rysowała inna osoba, w zupełnie innej skali i stylu. Mam nadzieję że w tym będzie inaczej

Czy będzie możliwość zmieniania koloru taboru wraz ze zmianą barw firmy? Ciekawym pomysłem mogłoby być przebudowywanie lokomotyw w zajezdni do wersji Oryginalnej - PKP i Firmowej - w barwach gracza.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)