(08-12-2011, 18:29)TadeuszD napisał(a): Przyznam, że nie mam pojęcia, skąd biorą się błędy raportowane przez wib_wk. Myślę, że to efekt wersji OTTD lub "gryzienia się" z innymi GRF-ami. Ja używam stabilnej 1.1.3 i nic podobnego nie zauważyłem.
Rozumiem ale inne GRF'y "kolejowe" nie mają takich przypadłości a kompatybilność wstecz jak i przyszłościowa jest chyba ważna, OTTD które używam to w pewnym sensie kolejna beta nadchodzącej v. 1.2.0 a najnowsza stabilna to już 1.1.4, więc jeśli inne GRF'y są z nimi kompatybilne to chyba warto aby PKP też był, po co być zmuszonym do jego późniejszych przeróbek, zwłaszcza że jak historia uczy twórcy amatorzy (zapaleńcy) często wypalają się przed zakończeniem własnego projektu. Aha no i dla pełniejszego obrazu opisu błędu, używam Windows.
P.S.
Oczywiście b. jestem ciekaw kolejnych "nightly", od razu będę je testował, gdy coś znajdę oczywiście opiszę.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)