Do piasku i żwiru miała być według pierwotnych przymiarek węglarko-platforma 401Zb (Eamos). Choć w sumie nic nie stoi na przeszkodzie, żeby dodać kiedyś taki nietypowy wagon, jak ten powyżej.
Na razie mam poważny problem.
Osiągnąłem już limit 127 pojazdów, powyżej którego OTTD nieprawidłowo wyświetla pojazdy przegubowe. Muszę więc przeorganizować znacznie GRF-a i niestety zająć częściowo przestrzeń adresową, dotychczas zajmowaną przez domyślne lokomotywy i wagony. Do tej pory starałem się tego uniknąć, gdyż może to powodować konflikt z innymi GRF-ami, wykorzystującymi te same adresy. No ale trudno, nie ma rady...
A na razie... ET22 wśród kaktusów
Właściwie, czemu nie? 20 sztuk jeździło przecież w Maroku... 
Na razie mam poważny problem.
Osiągnąłem już limit 127 pojazdów, powyżej którego OTTD nieprawidłowo wyświetla pojazdy przegubowe. Muszę więc przeorganizować znacznie GRF-a i niestety zająć częściowo przestrzeń adresową, dotychczas zajmowaną przez domyślne lokomotywy i wagony. Do tej pory starałem się tego uniknąć, gdyż może to powodować konflikt z innymi GRF-ami, wykorzystującymi te same adresy. No ale trudno, nie ma rady...A na razie... ET22 wśród kaktusów
Właściwie, czemu nie? 20 sztuk jeździło przecież w Maroku... 
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)