09-01-2012, 17:29
No tak to w sumie dodam że będzie mała szansa i tylko w pewnych latach że pojawi się na stałe PKiN. Chociaż do tego muszę opanować tworzenie budynków większych niż 1x1 ale myślę że w końcu mi się uda. Bo trzeba zastąpić boisko do rugby zespołem szkół jakimś
Jak skończę wszystkie planowane budynki po PRL to zacznę dodawać specjalne jak PKiN, hale targowe, wielkie super samy czy hiper markety. Ale zauważyłem testując set w praktyce że czasem pojazdy drogowe jeżdżą po zamiast za budynkami, nie wiem czym to spowodowane bo w jednym mieście jeżdżą po w innym te same pojazdy jeżdżą za tymi samymi budynkami O_o. Myślałem że budynek automatycznie zawsze wszystko zasłania.
Jak skończę wszystkie planowane budynki po PRL to zacznę dodawać specjalne jak PKiN, hale targowe, wielkie super samy czy hiper markety. Ale zauważyłem testując set w praktyce że czasem pojazdy drogowe jeżdżą po zamiast za budynkami, nie wiem czym to spowodowane bo w jednym mieście jeżdżą po w innym te same pojazdy jeżdżą za tymi samymi budynkami O_o. Myślałem że budynek automatycznie zawsze wszystko zasłania.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)