16-02-2012, 17:23
Ja mam tego 4.1 po angielsku bo ktoś zrobił. I dzięki niemu mogłem zrobić pojazdy przegubowe w moim drogowym secie. Ale, ma to pewne błędy na przykład nie potrafi tworzyć poprawie GRFów więc plik projektu przenosiłem do 3.04 i tam tworzyłem i działa dobrze. Posprawdzam czy mogę w podobny sposób rozszerzyć zakres lat występowania budynków.
Mam też złą wiadomość, do tej pory nie udało mi się ogarnąć jak zrobić budynki większe niż 1x1 więc chyba będzie potrzebny ktoś inny kto zrobi uzupełniający set dużych budynków.
Jeszcze co do dworków, nie ma sprawy ale potrzebowałbym aby mi ktoś zrobił listę w jakich latach to się ma pojawiać, w których miejscach miasta i z jakim prawdopodobieństwem.
Mam też złą wiadomość, do tej pory nie udało mi się ogarnąć jak zrobić budynki większe niż 1x1 więc chyba będzie potrzebny ktoś inny kto zrobi uzupełniający set dużych budynków.
Jeszcze co do dworków, nie ma sprawy ale potrzebowałbym aby mi ktoś zrobił listę w jakich latach to się ma pojawiać, w których miejscach miasta i z jakim prawdopodobieństwem.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)