Nowy adres forum - openttd-polska.pl
Cytat:Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, iż za 30 dni (2012-04-14) usługa utrzymania domeny internetowej o nazwie openttd-polska.pl ulegnie wygaśnieciu.

Mamy nadzieję, że nasza współpraca utwierdziła Państwa w przekonaniu o dobrze dokonanym wyborze i zostanie przedłużona.

W celu przedłużenia funkcjonowania usługi na kolejny rok abonamentowy prosimy dokonać wpłatę w kwocie 55.35zł brutto na konto bankowe...

Jesteśmy już prawie rok czasu pod domeną OpenTTD-Polska.pl - mam nadzieję, że forum działa wreszcie tak jak należy. Jednak czasem przychodzi taki moment, kiedy jesteśmy zmuszeni prosić was o małą pomoc finansową...

Kosz domeny to 55 zł 35 gr. Jeżeli mógłby ktoś dołożyć się do przedłużenia domeny na kolejny rok to zapraszam na PW.
Ja niestety osobiście jestem w kryzysie.

Notka ode mnie:
Chciałbym aby nie postrzegano tego postu jako wyłudzenie jakichkolwiek pieniędzy. Na forum kiedyś pojawiły się reklamy, które zniknęły na prośbę forumowiczów. Pisałem kiedyś w jakimś wątku, że jeśli będzie taka potrzeba (opłata domeny, serwera) to będę zwracał się do użytkowników forum. Na szczęście serwer póki co mamy darmowy, tak więc i same serwery OpenTTD nie wymagają żadnego naszego wkładu (nie licząc czasu prywatnego, żeby jakoś to się trzymało). Natomiast jeśli chodzi o domenę to jest to jednorazowy wydatek ~56 zł/rocznie (~4,5 zł na miesiąc), dlatego post ten się pojawił.

Pomoc swoją zaoferowali:
Mouse
EL_Feugo PL
TadeuszD

Wiadomości w tym wątku
Nowy adres forum - openttd-polska.pl - przez Rysh - 14-04-2011, 22:54
RE: (Re)START - openttd-polska.pl - przez Pawilonek - 15-04-2011, 06:30
RE: (Re)START - openttd-polska.pl - przez Rysh - 15-03-2012, 21:29
RE: (Re)START - openttd-polska.pl - przez Rysh - 17-03-2012, 12:05
RE: (Re)START - openttd-polska.pl - przez Rysh - 21-03-2012, 21:12

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord