17-05-2012, 13:24
Ja ostatnio próbując narysować własne drogi pomyślałem że ktoś już to dawno zrobił i znalazłem:
European Road Set v1.24 - Zmienia drogi na ładniejsze, przypominające europejskie (widać je na moich screenach z projektu polskie budynki).
CS Roads v2.0 - podobnie jak wyżej przy czym moim zdaniem jeszcze bardziej ładne drogi, pasujące do polski (bo czeskie) z liniami zatrzymania, przejściami dla pieszych i znakami drogowymi.
Dodatkowo, przy okazji znalazłem:
OpenGFX+ Trees - zmienia drzewa na ładniejsze i realistyczniejsze
Z tymi setami jako wsparciem do mojego setu budynków i pojazdów drogowych, tycoonowa Polska jest... Bardzo Polska
European Road Set v1.24 - Zmienia drogi na ładniejsze, przypominające europejskie (widać je na moich screenach z projektu polskie budynki).
CS Roads v2.0 - podobnie jak wyżej przy czym moim zdaniem jeszcze bardziej ładne drogi, pasujące do polski (bo czeskie) z liniami zatrzymania, przejściami dla pieszych i znakami drogowymi.
Dodatkowo, przy okazji znalazłem:
OpenGFX+ Trees - zmienia drzewa na ładniejsze i realistyczniejsze
Z tymi setami jako wsparciem do mojego setu budynków i pojazdów drogowych, tycoonowa Polska jest... Bardzo Polska
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)