20-05-2012, 23:31
No w zasadzie mógłbym ten bank dać jako biurowiec o rzadkiej szansy (ale tak jak z Mariotem byłoby ich kilka w jednym mieście, nawet obok siebie) z tym 1x2 chodzi o to:
narysowałeś ten bank w nazwijmy to "układzie kratkowym" takim:
o - pole z budynkiem x - pole obok (trzeba tu trochę wyobraźni aby to przenieść na kratki z ottd)
[-x-][-o-]
[-o-][-x-]
A ja mogę póki co ustawiać budynki tylko takie: (właściwie podstawiać je za domyślny hotel co by mieć wszystkie jego właściwości których "ręcznie" nie mogę wpisać w GRFMakerze bo ich nie obsługuje):
[-o-][-x-]
[-x-][-o-]
Dla pomocy - zobacz sobie na screenie z tesco układ hotelu.
A bez podłoża to mam na myśli, znów posłużę się przykładem mojego tesco - bez parkingu i betonu przy "budynku właściwym" - sam budynek.
narysowałeś ten bank w nazwijmy to "układzie kratkowym" takim:
o - pole z budynkiem x - pole obok (trzeba tu trochę wyobraźni aby to przenieść na kratki z ottd)
[-x-][-o-]
[-o-][-x-]
A ja mogę póki co ustawiać budynki tylko takie: (właściwie podstawiać je za domyślny hotel co by mieć wszystkie jego właściwości których "ręcznie" nie mogę wpisać w GRFMakerze bo ich nie obsługuje):
[-o-][-x-]
[-x-][-o-]
Dla pomocy - zobacz sobie na screenie z tesco układ hotelu.
A bez podłoża to mam na myśli, znów posłużę się przykładem mojego tesco - bez parkingu i betonu przy "budynku właściwym" - sam budynek.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)