Czy da się jakoś ich przekonać (władze miasta)?
Spieram się z uporczywymi miastami, które nie wyrażają na nic zgody. Czy można ich jakoś przekonać? W ustawieniach widziałem, że można dawać łapówki (Wink), ale nie wiem jak i czy to pomoże.
Kliknij na nazwę miasta. Pojawi Ci się okienko, w którym będziesz widział jaka firma jakie ma stosunki z władzami. Poniżej możesz wybrać różne kampanie, ufundowanie nowych budynków lub dać łapówkę. Sadzenie drzew też pomaga.
Najlepiej sadzenie drzew, bo nie zawsze można dać w łapę. Jak wokół miasta masz już full drzew to dynamitem je usuń i od nowa posadź. Najlepiej zrób sobie jakąś komunikację w mieście, od tego też rośnie "local authority".
(24-08-2012, 21:12)Mouse napisał(a): Najlepiej sadzenie drzew, bo nie zawsze można dać w łapę. Jak wokół miasta masz już full drzew to dynamitem je usuń i od nowa posadź. Najlepiej zrób sobie jakąś komunikację w mieście, od tego też rośnie "local authority".

Tylko, że oni nie pozwalają mi wybudować żadnego przystanku Big Grin
Najpierw budujesz autobus - zanim wkroczysz buldożerem do miasta... Potem szybciej rośnie wskaźnik.
Dobra, dzięki wszystkim. Już w łapę im dałem i jest dobrze Big Grin

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord