|
ZLOT OTTD POLSKA (ADMINI+GRACZE) INTEGRACJA
|
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 10
(28-08-2012, 09:33)showman napisał(a): Trasa Warszawa - Poznan - Warszawa. Przewoznik Showman's Transport.
A tak serio to jade samochodem wiec jakas mala skladka na paliwo i ew browarek dla kierowcy 
"Piłeś nie jedz... frytek"
Liczba postów: 1,132
Liczba wątków: 80
01-09-2012, 12:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-09-2012, 12:30 przez niemiec.)
KJ, daleko jest od Ciebie na Maltankę?
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 10
(01-09-2012, 12:29)niemiec napisał(a): KJ, daleko jest od Ciebie na Maltankę?
W Maltance jako ciuchci są super małe ławeczki, w sensie, że nie ma prawie miejsca na nogi XD Polecam Termy Maltańskie jak będziecie. Jest też basen olimpijski (że długość), ale jedźcie od rana (ok. 9) bo mało ludzi (w tygodniu), a są Happy Hours, gdzie jest taniej. Oczywiście jeżeli w tygodniu możecie
Liczba postów: 299
Liczba wątków: 8
(01-09-2012, 12:29)niemiec napisał(a): KJ, daleko jest od Ciebie na Maltankę? ok 25 min tramwajem, o przepraszam baną
Liczba postów: 525
Liczba wątków: 48
03-09-2012, 19:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-09-2012, 20:23 przez KJ(KeyJey)[PL].)
(28-08-2012, 12:00)Daniel94 napisał(a): KJ co masz na myśl "to się namyśl zrobimy z Ciebie wkońcu meżczyznę" xD?bo coś czuje że coś złego 
Nic złego, trochę gardło Ci wypalimy + pilot głowy i gotowe
(01-09-2012, 12:29)niemiec napisał(a): KJ, daleko jest od Ciebie na Maltankę?
Nie przejmuj się czas będziemy mieli także napewno dotrzemy
Dokładne namiary:
Słuchajcie wyślijcie mi na PW kto na 100% jest to wyśle wszystko mam sporo roboty w robocie, szef ma okres więc jest gnój  Także wyśle zwrotną wiadomość z dokładnymi namiarami
I tak przy okazji chciałbym aby każdy z nas przed zlotem zastanowił się nad przyszłością forum i pomysłami nad jego rozwojem, usiądziemy w kółeczku nie koniecznie przy ognisku prawdziwym, ale domowym i będziemy dyskutować, także wytężmy nasze szare komóreczki bo im ich więcej tym lepiej
Liczba postów: 1,370
Liczba wątków: 52
Ja już wiem co miałeś na myśli mówić domowe ognisko
10-09-2012, 18:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-2012, 18:23 przez KJ(KeyJey)[PL].)
No więc Panowie trochę się pokomplikowało i stąd wychodzą nastepującę problemy:
1) nocleg, który proponowałem u Siebie jest nieaktualny, jeden człowiek Sobie u mnie ostro nagrabił bo źle powtórzył koledze, który wcześniej przyjeżdża na studia, to co ja zaproponowałem, wynająłem jedno mieszkanie studentom i kolesia nie znam, zadzwoniłem do kolegi którego znam aby powtórzył temu, co się wprowadza, że na weekend chce jeden pokój pożyczyć dla was i nawet powiedziałem, że zrzuta po 10zł będzie na rachunki i przecież kolega też się może przyłączyć do naszego grona jak coś a nóż widelec, spodoba mu się gra w Opena i prosiłem go o to aby kolega się ze mną skontaktował jak już odbierze mieszkanie, to ten debil zadzwonił do niego i powiedizał mu, że on musi się wyprowadzić na weekend bo ja z kolegami tam wpadam i go tam nie może być, co za beton brak słów, później Ojcec tego chłopaka do mnie wydzwaniał, że on ma umowę najmu i płaci za to mieszkanie i Sobie nie życzy żadnych libacji LOL poczułem się jak zwierze ciągnące wateche do wodopoju, która wszedzie robi syf, a to gruba przesada, nawet nie pomogło to, że wyjaśniełem facetowi w czym rzecz  a poza tym dziewczyna, która wynajmuje u mnie pokój zdecydowała się wcześniej zamieszkać i też jest lipa.
2) nie wiem jak z noclegami w Poznaniu bo byłem święcie przekonany, że wszystko uda się normalnie
Jak widzicie rzecz tyczy się noclegu i alternatywy:
1) ten koleś co ma zamieszkać w tym mieszkaniu przyjeżdża w środe mogę z nim na osobności pogadać i może się uda z tym noclegiem w mieszkaniu, którę wynajmuję.
2) przenosimy zlot na wieś do mnie 100km od Poznania ale uspokoję jest to Konin, pociągi normalnie kursują co rusz jest prysznic itd.
Także widzicie jak narazie jest lipa Petra odbiorę z dworca w Poznaniu w Piątek specjalnie się zwalniam z roboty bo on aż z Czech jedzie, jeden koleś tak namieszał i w dodatku jeszcze ta dziewczyna kiedy miałem plan awaryjny chce się tu akurat w ten weekend zwalić, nie wiem przmyślcie sprawę, mogę zrobić tak, że zgarnę Petra z dworaca pojadę do Konina z nim i Roberta też po drodzę zabiorę, a szczegóły dojazdu i co i jak napiszę w Środę wieczorem tym co na 100% jadą. Może będzie tak, że opcja z mieszkaniem jednak wypali i wszystko pójdzie zgodnie z planem, a jak nie to jest ta alternatywa wcale nie gorsza zapewniam. Lub też uda mi się znaleść nocleg dla was w Poznaniu z pomocą Roberta, jest dużo opcji. Więc nie wiem do Środy się wszystko wyjaśni, pytanie pozostaje jedno albo dwa. Czy jesteście za opcją alternatywną czyli Koninem w razie gdyby? i czy jakbym nic z Robertem nie skurał z noclegiem czy dalibyście radę coś Sobie znaleść na terenie Poznania wiadome, że pomoge jakbyście nie dali rady. Cóż pozostaje mi tylko jak narazie przeprosić was, że tak wyszło sam jestem wkurwiony
Jeśli byś mnie w niedzielę zawiózł do Poznania na dworzec, to jak dla mnie może być Konin.
Liczba postów: 318
Liczba wątków: 19
Konin spoko, będę miał bliżej
Liczba postów: 1,356
Liczba wątków: 114
Mi to wszystko jedno gdzie jadę, Poznań, Konin... To gdzie tego noclegu szukać w końcu? ;>
Liczba postów: 163
Liczba wątków: 8
KJ u mě je malí problem mám bilet do Poznan GL a ne mám bilet do Konin
Bierze ktoś aparat czy ja mam swój targać?
Dobra Panowie już wszystko jasne, byłem pogadałem z kolesiem i ogólnie byłoby dobrze, ale 2 lokator zwala sie do 2 pokoju, który myślałem, że wolny będzie. Pozostaje mi przenieść wszystko do Konina, tylko po 1 musielibyśmy synchronizować dojazdy czyli:
1) kto będzie w Piątek i o której napisze na PW jutro rano co i jak
2) kto w Sobotę chociaż wolałbym abysmy wszyscy zebrali się już w Piątek w miarę możliwości
(12-09-2012, 00:26)Petr CZ napisał(a): KJ u mě je malí problem mám bilet do Poznan GL a ne mám bilet do Konin
odbiorę Cię z dworca tylko napisz mi którym vlaku będziesz i o której
Napiszczie mi jeszcze raz na PW kto na 100% będzie i o której czy w piątek czy w sobotę wtedy podam indywidualnie do każdego jak dojechac by trafić
NIE ZAPOMNIJCIE SPIWORÓW I KARIMAT!!!
Czekam na Myszę i wyruszamy z Pszczyny.
Się działo  dzięki Panowie było super  hehe ale wkońcu niech mnie ktoś nauczy jak na tego harda się wchodzi
Mam Rysiu ^^ wrzucę dzisiaj po robocie jak do chaty wróce
Liczba postów: 240
Liczba wątków: 19
(17-09-2012, 07:57)KJ(KeyJey)[PL] napisał(a): wrzucę dzisiaj po robocie jak do chaty wróce 
Długo wracasz.
|
|
|
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
|
| Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność. |
| Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :) |
|