FIRS'owe maniactwo
Toungue 
Nie mogłem się powstrzymać aby tego nie wkleić Big Grin
[Obrazek: 387Firs.jpg]
Po stu latach gry już serwer zaczął zaniemagać [Obrazek: 7fa0af6055cd.png] także dałem Sobie spokój i poszedłem w kimę.
A jak grać to na całego Big Grin [Obrazek: 9e3aa330973f.gif]
Gdyby nie słaba wydajnośc serwera (i zwalaniae gry) to już dawno by nas wywaliło.
425 pociągów + jakies 260 sumarycznie u zpozostałych graczy.
Co ciekawe udało się połączyć maksymalnie 5% fabryk.
[Obrazek: 14oc184.png]
Ok ostatecznie dojechałem do:

[Obrazek: 600firs2.jpg]

Narazie mam dosyć [Obrazek: 040.gif]
ja Cie podziwiam Wink chodzi tu o chęci w budowaniu wszystkich lini ^^

PS. ja na firsie miałem 80 mln przychodu tylko Big Grin
(15-02-2013, 11:47)saunter napisał(a): ja Cie podziwiam Wink chodzi tu o chęci w budowaniu wszystkich lini ^^

PS. ja na firsie miałem 80 mln przychodu tylko Big Grin

Kwestia przysiedzenia i grania jak najdłużej Wink Mike ma troche inne koncepcje budowy niż ja, ale się dogadaliśmy Big Grin Może i byłby większe przychody i lepsze linie gdyby serwer wyrabiał i Mike trochę dłużej grał Wink
Chyba trzeba ograniczyć ilość pojazdów na firmę...
(15-02-2013, 16:20)Mouse napisał(a): Chyba trzeba ograniczyć ilość pojazdów na firmę...

Big Grin
Cooo? Tylko 500 pociągów można mieć?
Katastrofa.
(15-02-2013, 17:31)Mike napisał(a): Cooo? Tylko 500 pociągów można mieć?
Katastrofa.

Lepsze to niż 100 Tongue
Wrócę z Wrocka to będę myślał nad tymi pojazdami i loadem. Mike, w cfg to który parametr był, pamiętasz?
(16-02-2013, 21:59)Mouse napisał(a): Wrócę z Wrocka to będę myślał nad tymi pojazdami i loadem. Mike, w cfg to który parametr był, pamiętasz?
Który parametr odnośnie czego?
Panowie, trzeba nam dedyka tylko na serwery.
(19-02-2013, 00:02)Rysh napisał(a): Panowie, trzeba nam dedyka tylko na serwery.

Jestem za Big Grin

btw. Moje wyczyczyny w sygnaturze do ściągnięcia Wink

[Obrazek: 509KJ_THUNDER.jpg]

To była moja najlepsza gra w samotnej grze na multi i to w FIRSIE Smile powodzenia wam życze w jej biciu :>
(19-02-2013, 00:02)Rysh napisał(a): Panowie, trzeba nam dedyka tylko na serwery.
A na czym to teraz lata, vps jakiś?
Przez twoje pociągi nie mogłem rozwijać miasta :<
(19-02-2013, 16:35)Malix napisał(a): Przez twoje pociągi nie mogłem rozwijać miasta :<

na singlu możesz wywalać to co Ci przeszkadzało Wink
siemo
Mam pytanie bo serwer firs padł. A już na standardowych przedsiębiorstwach nie chce się grać. Dla tego próbowałem odpalić te ustawienia w normalnej grze. Wrzuciłem grf firs i mam problem bo nie ma odpowiednich wagonów. Teraz to o co mi chodzi. Jakie grafy wagonów tam były potrzebne ? Do tego czy nie ma jakiejś alternatywy jeśli chodzi o pojazdy i wagony.
Bodziongi: 2cc Trainset/NARS(North American Reneval Set)
Samochoty: eGRVTS
Samoloty: a8 aircraft set
Statki: FISH
Wprawdzie raz tylko mialem okazje zagrac na FIRSie, ale dlaczego padl?Smile
dzięki Smile

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord