Wspólna gra
Cool 
Panowie

Zapraszam do zagrania we wspólnej firmie, wstępny termin to poniedziałek około godziny 20, prawdopodobnie na serwerze PKP (potwierdzę później). Budujemy samochody i autobusy i różne takie tylko nie pociągi Wink
Jak ktoś chętny to wbijać nie krępować się, będę ja i Rysh... podobno umiemy grać to może jakoś damy radę Big Grin

Wpadać na pewno będzie fajnie Smiley16
KOZACKIEGO trzeba poinformować, ban już mu przeszedł Tongue
KJ też można tylko trzeba mu wysłać instrukcje jak trafić na serwer Big Grin
Ja z chęcią zagram, jeśli nie macie nic przeciwko. Szykuje się niezły monopol. Smile
Przypominam Wam, że z naszymi zdolnościami zajedziemy serwer z powodu dużej ilości pojazdów :/
PS. Będę.
Pff... najwyzej wylaczymy inne serwery aby miec wiekszy zapas zasobow maszyny... czegoz sie nie robi zaby miec troche zabawy Big Grin
Big Grin dobry pomysł. Tylko trzeba pozwiększać limity.
postaram się być Smile
Dodam tylko iż jako że prawdopodobnie będziemy musieli pozmieniać limity pojazdów to ta sesja nie będzie się liczyła do rekordów.
ojojoj Big Grin panowie też się dołacze ^^ Ale ja chce mieć swoja firme Tongue No może ewentualnie z kimś Tongue
Będzie tylko jedna firma i limit pojazdów 100 Smiley29

Smiley62
Data startowa serwera 1750 Tongue
W dodatku Toylands.

85
Aktualnie jestem adminem grilla (habemus adminus!). Będę przed 20:00 Wink
Znowu Admina wybieraja?
Ja się niestety spóźnię z 30 min. Toyland ok. data też tylko dajcie NARS i FISH Tongue Limit pojazdów mały, ja bym dał z 1000. Przecież maszyna chyba nie jest aż taka słaba...
Zapraszam na serwer PKP [78.133.176.114:3982]
Gramy jutro ponownie.
Około 19.
Bede najwczesniej o 20.

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord