Wspólna gra
CB minigoal 4000pop @ BTPro?
(06-08-2013, 23:02)niemiec napisał(a): Panowie, a co powiecie, aby w przyszłą środę się zebrać i pograć na jakimś zagranicznym serwie?

Ja jestem totalnie za Smile pomijajac ze wczoraj mialem troche urwanie glowy w domu to bardzo fajnie sie gralo Smile
To może kolejna wspólna sesja... proponuję może niedziele 25 sierpnia godzina do ustalenia popołudniu-wieczorem, jakieś propozycje jak gramy, który serwer, jakiś cel...?
My vs AI! Big Grin Z polskimi setami i eGRVTS.
Ja odpadam, 25-go jadę na wczasy.
(15-08-2013, 22:48)showman napisał(a): To może kolejna wspólna sesja... proponuję może niedziele 25 sierpnia godzina do ustalenia popołudniu-wieczorem, jakieś propozycje jak gramy, który serwer, jakiś cel...?

Jestem za Smile generalnie dobrze by bylo wejsc na jakis gdzie juz ktos gra i pokazac polishpowa :>
Jestem za! Nie było mnie i żałuje że przegapiłem wspólną gre Smile. Pisze się na wszystko.
Wrzuci ktoś save z pierwszej wspólnej gry? Kto został tam najdłużej?
(18-08-2013, 21:11)p0358 napisał(a): Wrzuci ktoś save z pierwszej wspólnej gry? Kto został tam najdłużej?

O ile dobrze pamiętam to save jest na serverze bo plan był taki, żeby se jeszcze pograć na nim. Więc jak pkp wstanie mogę wczytać save, zapisać u siebie i wrzucić na swoją stronkę.
Gra ktoś dziś na pkp ?
Kolejny poniedziałek się zbliża. Gdzie gramy? Może jednak pójdziemy na zagraniczny serwer?
Zagrałbym ale jak już to w sobote może. W Niedzielę staję się techbazą.
Tak poza tym, to może by zrobić jakąś wspólną grę z mnóstwem newgrfów? Taka realistyka - stacje, pociągi, fabryki, drogi, tory i te sprawy ;]

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord