Symulacja ciężkiego brutta
Na razie bez ankiety - temat orientacyjny.

Jest możliwość zwiększenia wagi dla brutta*?
W ustawieniach brzmi to tak: Mnożnik wagi dla symulacji ciężkich pociągów towarowych
Wartość ustalona jest na 2. Nie wiem jak odnoszą się wartości do gry.

Sądzę, że dzięki zwiększeniu wagi zaczniemy lepiej wykorzystywać lokomotywy towarowe, a nie jak teraz wszędzie Pm36 Tongue

brutto - skład towarowy
Na 4 pociagi ledwo wjezdzaja pod gore Smile
lepiej zostawic. wiekszosc ludzi robi PAX, bo wiecej kasy za to jest.
PAX?
(29-03-2009, 22:44)Rysh napisał(a): PAX?

:E Tez sie zastanawiam

p.s mogli byscie pisac jak dla ludzi Smile nie kazdy jest tu maniakiem i pisze kodem/szyfrem Tongue bo sie idzie zdenerwowac i albo wam tu po holendersku bede pisac xD albo sie zmowimy (np. z mouse'm) na include/lang/c++ ?
pax = passengers = ludki

mnie bardziej "dezorientuje" stwierdzenie ciezkie brutto; chociaz przyznaje, ze niemiec przynajmniej wyjasnil.
(29-03-2009, 23:35)Sander napisał(a): albo wam tu po holendersku bede pisac xD albo sie zmowimy (np. z mouse'm) na include/lang/c++ ?

Nie lubie C++ (zapytaj Rysha :p ), ostatnio wole php, mniej skomplikowany (w koncu z Ryshem cos naskrobalismy bez jakiejkolwiek wiedzy), delphi tez przejdzie :p
Co do tematu to nie wiem gdzie sie ta opcje zmienia i czy beda dla nas z tego jakies korzysci... Nie leiej zostawic tak jak jest?
Tak ciagnac offtopa.. to bardzo duzo jezyka masz w delphi xD

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord