Poszukuję pociągów.
Sad 
Wygląda to tak. Posiadam set z dwoma pociągami maglev ale przez ten set zniknęły mi te pociągi, które były od początku a mi potrzeba zwykłych, pojedynczych lokomotyw do wagonów towarowych. Jeśli zna ktoś jakiś sposób na to to proszę mnie poinformować.Smiley61
A jaki to set? Spróbuj wejść w Ustawienia NewGRF, kliknąć nazwę setu i przycisk "ustaw parametry" - być może będzie tam opcja włączenia/wyłączenia oryginalnych pociągów (zależy od setu).
Jest to set "2cc Trainset 2.0.0 beta 5" i on parametry posiada ale mówiących o podstawowych pociągach opcji niema.
Kuba. W wiekszości setów chodzi o to by MagLev eliminować, lub minimalizować ich użycie na rzecz normalnej kolei. A jak chcesz oryginalny maglev to dograj sobie OpenGFX + Trains - newgrf z lekko zmodyfikowanymi oryginalnymi pociągami, można chyba ustawić by załadował z niego tylko maglev Smile taj plusa jak ponogłem... A zapomniałem. Tu nie ma plusów Wink
Dzięki naprawdę pomogło masz plusa "+" Smile
Kuba44 vidím že pomohlo někdy stačí dát grf old wagons with new cargo. A budeš mít jak monorail i maglev, ale pouze oryginál ze hry.
Jak zauważyłem że w OpenGFX jest mały błąd związany z wagonami pasażerskimi, pocztowymi jak i wagonami na kosztowności. A jeżeli chodzi o old wagons with new cargo to pojawiły mi się podstawowe pociągi ale byłe podwojone. Każda lokomotywa miała swojego bliźniaka. Natomiast zamiast wagonów pojawiły mi się niebieskie pytajnioki jak w Czeskim secie. Ale wagony przynajmniej zepsute nie były.

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord