autobusy
    Witam ,

mam taki problem i utknelem w miejscu , mianowicie prawie wszystkie autobusy w jednym mieście zjechały do zajezdni i nie chcą wyjechać .Sprawdzalem drogi i wszystko ok . Nie mam wiecej pomyslow Sad
(14-07-2015, 14:30)klemmi napisał(a): Witam ,

mam taki problem i utknelem w miejscu , mianowicie prawie wszystkie autobusy w jednym mieście zjechały do zajezdni i nie chcą wyjechać .Sprawdzalem drogi i wszystko ok . Nie mam wiecej pomyslow Sad

Może to przez to, że masz włączoną pauzę?
[Obrazek: button-pause.png]

Ewentualnie sprawdź czy na pewno masz wyjazd z zajezdni.
Masz wciśniętą pauzę. Wyłącz ją (pierwszy przycisk od lewej)
Edit: Walter mnie uprzedził, myślałem że wysłałem posta, a przeczekałem z nim cały film Big Grin
niestety to nie pauza Sad
Nie masz drogi wyjazdowej z depotu. Włącz sobie przezroczyste budynki to będziesz widział Wink
jest droga wyjazdowa bo widzialem jak tam wsszystkie wjezdzaja i nie chca juz wyjechac i juz nie wiem o co chodzi Sad
Podrzuć save to zobaczę.
Może przez przypadek ctrl zatrzymałeś jakiś autobus na wyjeździe? Nacisnij zieloną kropkę na liście pojazdów Wink
dokladnie tak sie stalo Smile sprawa rozwiazana , utknal autobus na wyjezdzie z zajezdni i nie byl w zasiegu wzroku.W taki sposob zablokowal reszte .
Jak jest taka sytuacja, to po jakimś czasie pojedynczo autobusy wyjeżdżają, stając się przezroczystymi ale dzieje się tak co jakieś 15-30 dni albo nawet rzadziej Big Grin

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord