GRA WIeloosobowa
Cześć
Mam problem gdyż wszedłem na serwer zacząłem grać i rozwinałem firme
po dłuższym czasie odszedłem od komputera i wyszedłem z gry i zamknąłem kompa.
Wieczorem uruchamiając zapisaną gre(w systemie wieloosobowym na jakimś serwerze) 
nie uruchomiło mi na  mojej poprzedniej firmie tylko wrzuciło mnie do jakiejs innej
Co takiego źle zrobiłem i czemu tak sie stało takie moje pytanie.
Jestem swierzym nabytkiem gry i powoli sie dopiero ucze.
Pozdrawiam Wink
Wciśnij Ctrl+Alt+C i wybierz tam sobie, którą firmą chcesz grać. Drugi sposób to uruchomienie serwera (niepublicznego) i wejście do swojej firmy, tak jak normalnie to robisz na serwerach.
Koledze chodzi o to, że mu firmę usunęło z serwera.
Jeśli wyjdziesz z gry i grają inni, to Twoja firma z czasem się usunie sama. Jest to automat. Na naszych serwerach jest to 96 miesięcy w grze + 1 miesiąc.
@Mouse: myślę, że jednak chodzi mu o uruchomienie zapisanej gry, a nie o ponowne dołączenie do serwera.
tak uruchomienie zapisanej gry.
czyli jesli dołączyłem do serwera zacząłem grać i zapisałem gre to jak uruchomie save to nie wejdzie mi spowrotem do serwera tylko zacznie grac offline tak??
(28-04-2016, 17:23)Mariom21 napisał(a): czyli jesli dołączyłem do serwera zacząłem grać i zapisałem gre to jak uruchomie save to nie wejdzie mi spowrotem do serwera tylko zacznie grac offline tak??

Dokładnie tak. Jak chcesz dalej grać online, to musisz znaleźć ten serwer, ale tak jak Mouse wyżej napisał - jeśli nie będzie cię zbyt długo, to twoja firma zostanie usunięta. Warto też ustawiać sobie hasło na firmę - nie dość, że zabezpieczysz ją przed wandalami, to dodatkowo firmy z hasłami zazwyczaj później są usuwane.

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord