27-01-2021, 14:57
Witam.
Wiem, ze temat padnie szybciej niz powstal
ale sprobowac mozna. Chodzi mi o komende "!report". Znam jej przeznaczenie, jednak czy chec zrestartowania martwego serwera , na ktory jest 1 osoba afk a rok ponad 2020 to nie jest dobry pomysl? Gracze wchodza i wychodza, bo data odlegla i jest oczekiwanie na restart. To jest tylko moje zdanie i prosze tego nie rozpatrywac jako jakikolwiek atak z mojej strony. A moze utworzyc komende podobna do "!report" w nazwie "!restart"? Nie zmienia to faktu, ze Admin musi wbic na serwer.. Moze ktos jeszcze ma jakies zdanie w tym temacie.
Pozdrawiam
Wiem, ze temat padnie szybciej niz powstal
ale sprobowac mozna. Chodzi mi o komende "!report". Znam jej przeznaczenie, jednak czy chec zrestartowania martwego serwera , na ktory jest 1 osoba afk a rok ponad 2020 to nie jest dobry pomysl? Gracze wchodza i wychodza, bo data odlegla i jest oczekiwanie na restart. To jest tylko moje zdanie i prosze tego nie rozpatrywac jako jakikolwiek atak z mojej strony. A moze utworzyc komende podobna do "!report" w nazwie "!restart"? Nie zmienia to faktu, ze Admin musi wbic na serwer.. Moze ktos jeszcze ma jakies zdanie w tym temacie.Pozdrawiam
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)