Serwer testowy test TEAMS openttd.prochy.pl
Witam
Dwie sprawy:
Serwer TEAMS był parę godzin offline, przepraszamy za utrudnienia.
Postawiłem oddzielny serwer o nazwie ! ! test TEAMS openttd.prochy.pl. Działa on na autopilocie. Ma on tą samą konfigurację jak TEAMS. Zachęcam do testów. Wszelkie anomalie proszę zgłaszać w tym wątku.
Wprowadzono komendy:
Kod:
!admin !afk !commands !forum !restart !version
Komenda !version wypluwa smieci z cfg, niedlugo przeloze na nasz tekst
właśnie gram sobie na tym serverze i wyświetliło się : "[Wszyscy] : Save game." i włączyła się pauza i nie da się grać:/
Grałeś jako obserwator czy w firmie? jest tak, że jak klient wychodzi lub wchodzi to robi się save i gra się pauzuje na chwilkę.
założyłem firme i po ok 10 min gry włączyła się ta pauza. Trwała max do 5 min. Działo się to gdy napisałem posta więc o 21:40. Nie wiem może coś konfigurowaliście i dlatego była pauza ale sprawdzałem i poza mną nie było nikogo na servie
Przeliczanie graczy jest co 5 min. Może po prostu coś się mu pomieszało. Zmienię przeliczanie na 1 min.
Testy na serwerze dobiegły końca. Do autopilota została dodana komenda !nick.
A nazwa serwera dalej test?
Zmieniona na TEAMS (tak jak stary serwer). Stary serwer został wyłączony. Trzymam kopię danych jeszcze ok miesiąca w razie jakby coś się posypało.

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord