Rozładunek wersja 0.7.5
Mam dwa magazyny i chcę żeby z jednego pobierał surowiec a w drugim go zostawiał i dlatego w tym drugim magazynie zaznaczyłem żeby "wyładował wszystko", ale zamiast tego wyskakuje mi "rozładuj i załaduj" w skutek czego najpierw wszystko rozładowuje, żeby zaraz to podnieść.

Macie jakieś rady?

Poniżej fotkaSmile

[Obrazek: za.jpg]
Tak w drugiej ikonie tam gdzie masz "Pelny załadunek..." wybierasz "Odjedz pusty". Oraz wybierasz w trzeciej ikonie "rozładunek" lub "przeładunek" ...
Działa, dzięki wielkieBig Grin
(26-01-2010, 17:27)panzaj napisał(a): Tak w drugiej ikonie tam gdzie masz "Pelny załadunek..." wybierasz "Odjedz pusty". Oraz wybierasz w trzeciej ikonie "rozładunek" lub "przeładunek" ...

No właśnie. Co się bardziej opłaca: rozładunek czy przeładunek. Wbrew pozorom to dwie różne rzeczy. Czy ktoś testował wydajności obu opcji w transporcie na dalekie odległości?
rozładunek jest na stacji rozładunkowej(końcowej) a przeładunek na stacji przeładunkowej
np: kopalnia------>elektrownia (rozładunek)
kopalnia(np samochodem)------>np: port(przeładunek) i ten statek do elektrowni (rozładunek)

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord