Liczba postów: 43
Liczba wątków: 9
Ostatnio jeden gracz, a mianowicie CDX(może ktoś zna) pytał dlaczego zabronione jest wykupywanie akcji. Zainteresowało mnie to pytanie więc piszę je za niego.
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 0
bo to by glupio wygladało startujesz po 4 godzinach czyli jestes w dupie i po 2 latach ktos kto gra od poczatku cie wykupuje!! zakladasz nowa firme i sytuacja sie powtarza!!
Liczba postów: 1,370
Liczba wątków: 52
Bodajże jeśli ktoś przejmie kogoś firmę, to osoba która grała w tej firmie przechodzi do firmy która ją wykupiła.
Liczba postów: 43
Liczba wątków: 9
Grzybek, to by była jawna bezczelność
Liczba postów: 1,356
Liczba wątków: 114
Ta funkcja została wyłączona jeszcze na wersji 0.6.x wraz z jakąś opcją dostępną w menu miasta (nie pamiętam jaką)

Testowaliśmy to z jednym z adminów wieki temu, nie pamiętam jak to było ale dało się wykupić tylko 75% udziałów obcej firmy, umożliwiało to też wykupowanie firm upadających (nie wiem czy teraz dostępne).
Liczba postów: 458
Liczba wątków: 35
ja czasami w wersji 1.0 test1 widzialem przez chwile okienko wykupu firmy...Wiec moze to wrocilo?(okienko wyskoczylo samo i mowilo o wykupieniu slabej firmy)
Liczba postów: 1,132
Liczba wątków: 80
(04-03-2010, 22:11)mouse napisał(a): Ta funkcja została wyłączona jeszcze na wersji 0.6.x wraz z jakąś opcją dostępną w menu miasta (nie pamiętam jaką) 
Kup wyłączność transportową

Jakoś tak
Liczba postów: 1,356
Liczba wątków: 114
Dokładnie, przypomniałem sobie jedną akcję z graczem, potrafiliśmy co 2 miesiące wykupować wyłączność bo kopalnia produkowała 1000 ton węgla

. Ile ja kasy zmarnowałem...
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 0
(04-03-2010, 22:11)mouse napisał(a): Ta funkcja została wyłączona jeszcze na wersji 0.6.x wraz z jakąś opcją dostępną w menu miasta (nie pamiętam jaką) 
Testowaliśmy to z jednym z adminów wieki temu, nie pamiętam jak to było ale dało się wykupić tylko 75% udziałów obcej firmy, umożliwiało to też wykupowanie firm upadających (nie wiem czy teraz dostępne).
jaszcze nie dawno grałem na jakims serwerze mapa nazywa sie Europe cos tam cos tam i tak z ciekawosci patzre na swoja firme a tu jestem w 75 % wykupiony!!nie wiem czy była mozliwosc całkowitego wykupu ale wydaje mi ste to zupełnie zbedna opcja!!