Liczba postów: 21
Liczba wątków: 3
Witam.
Zainstalowałem dziś 1.0.4 Dokonałem tego, ponieważ nie byłem już w stanie zawładnąć nad śmietnikiem w new grf. Niestety jestem niesamowicie rozczarowany. Zmieniony jest graficzny interfejs gry, przyciski które znamy od tak dawna wyglądają jakby wyjęte z Atari. Nie mówiąc o zmianie wielu podstawowych grafik na moim zdaniem słabsze. Czy możecie mi wskazać miejsce gdzie dostanę instalkę TTD sprzed tej dziwnej rewolucji ?
Z góry dzięki, pozdrawiam.
Liczba postów: 1,370
Liczba wątków: 52
Zawsze możesz używać starych grafik szefie
Mówcie do mnie jak do ciemnego. Znaczy nie rozumnego, nie mam na myśli rasizmu

.
Jakie grafiki i gdzie ich szukać ?
Liczba postów: 240
Liczba wątków: 19
Grafiki możesz pobrać np. tutaj:
http://openttd.2ap.pl/index.php?cat=down...plik.php?8
Następnie wypakowujesz wszystko do folderu ..OpenTTD/data/
I w opcjach gry zamieniasz zestaw grafik na orginal_windows czy coś takiego.
(21-11-2010, 21:30)Pawilonek napisał(a): Następnie wypakowujesz wszystko do folderu ..OpenTTD/data/
I w opcjach gry zamieniasz zestaw grafik na orginal_windows czy coś takiego.
Cześć
Postąpiłem jak piszesz. Niestety nie wyświetlają mi się w oknie wyboru grafik żadne pozycje wskazujące na "oryginal windows" lub podobne. Innych grafik trochę używam i wszystko działa.
Liczba postów: 525
Liczba wątków: 48
29-11-2010, 00:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-11-2010, 00:56 przez KJ(KeyJey)[PL].)
(20-11-2010, 20:40)SmokHaosu napisał(a): Witam.
Zainstalowałem dziś 1.0.4 Dokonałem tego, ponieważ nie byłem już w stanie zawładnąć nad śmietnikiem w new grf. Niestety jestem niesamowicie rozczarowany. Zmieniony jest graficzny interfejs gry, przyciski które znamy od tak dawna wyglądają jakby wyjęte z Atari. Nie mówiąc o zmianie wielu podstawowych grafik na moim zdaniem słabsze. Czy możecie mi wskazać miejsce gdzie dostanę instalkę TTD sprzed tej dziwnej rewolucji ?
Z góry dzięki, pozdrawiam.
Rozumiem z tego co przeczytałem, iż potrzebujesz wersje gry sprzed generacji 1.0.0 czyli np. 0.7.5 najstarszą jaką posiadam jeszcze na dysku to 0.7.1
Liczba postów: 1,370
Liczba wątków: 52
Witajcie.
Sądziłem, że te oryginalne grafiki windows obsługuje się tak jak te new grf. Ale już doszedłem do tego jak to działa.
Dzięki za pomoc.
Liczba postów: 525
Liczba wątków: 48
(05-12-2010, 00:39)SmokHaosu napisał(a): Witajcie.
Sądziłem, że te oryginalne grafiki windows obsługuje się tak jak te new grf. Ale już doszedłem do tego jak to działa.
Dzięki za pomoc.
Polecamy się na przyszłość