Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Witam. Moim problemem jest to że nie posiadam w zajezdni żadnej lokomotywy tylko wagony, musiałam to jakoś sama przestawić gdyż mam 8 pociągów które początkowo mogłam tworzyć. Przeszukałam już cały internet jednak nie natrafiłam na żadną podpowiedź. Liczę na pomoc z waszej strony

Dorzucam scr z gry pokazujące mój problem.
[Obrazek: lokomotywy.jpg]
[Obrazek: lokomotywy2.jpg]
Eukalia
Liczba postów: 1,084
Liczba wątków: 10
Na screenie widzę odcinek toru niezelektryfikowanego. Możliwe, to jest problemem - wraz z postępem gry starsze lokomotywy są wycofywane (parowozy, spalinowe). A nowsze elektrowozy da się budować tylko wtedy, gdy zajezdnia jest zelektryfikowana.
(31-03-2012, 15:53)TadeuszD napisał(a): Na screenie widzę odcinek toru niezelektryfikowanego. Możliwe, to jest problemem - wraz z postępem gry starsze lokomotywy są wycofywane (parowozy, spalinowe). A nowsze elektrowozy da się budować tylko wtedy, gdy zajezdnia jest zelektryfikowana.
O dziękuje ! Jak zelektryzowac zajezdnie ?
Liczba postów: 240
Liczba wątków: 19
31-03-2012, 16:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2012, 16:12 przez Pawilonek.)
Wystarczy, że wciśniesz i przytrzymasz tą ikonkę za pomocą której włącza się okno budowy kolei i z listy wybierzesz kolej zelektryfikowana. I możesz budować nowe tory. A jak chcesz zamienić już istniejące to musisz wybrać ostatnią albo przedostatnią ikonkę, nie pamięta która.
Dziękuje bardzo za pomoc