30-10-2012, 14:22
czy ktoś zauważył że opcja włącz/wyłącz wiele newgrf nie dokońca sprawnie działa
chodzi o to że na polish pkp set v2.0.1 widzę pare orginalnych lokomotyw i mnie drażnią a nie mogę ich wyłączyć
zresztą na paru innych newgrf-ach też ten błąd zauważyłem
opcja działa jeśli wgrywam kilka newgrf-ow (np. kolejowych) ale przy jednym konkretnym nie działa
pewnie ma to związek z ilościa pojazdów w orginalnym open-ie a wgrywanym pkp secie (w secie jest ich mniej) i nie wszystkie zostały zastąpione
więc pytanko czy da się tą drażniąca niedoskonałość w jakiś ręczny sposób usunąć
by przy 1 konkretnym newgrf-ie nie widział orginalnych pojazdów
chodzi o to że na polish pkp set v2.0.1 widzę pare orginalnych lokomotyw i mnie drażnią a nie mogę ich wyłączyć
zresztą na paru innych newgrf-ach też ten błąd zauważyłem
opcja działa jeśli wgrywam kilka newgrf-ow (np. kolejowych) ale przy jednym konkretnym nie działa
pewnie ma to związek z ilościa pojazdów w orginalnym open-ie a wgrywanym pkp secie (w secie jest ich mniej) i nie wszystkie zostały zastąpione
więc pytanko czy da się tą drażniąca niedoskonałość w jakiś ręczny sposób usunąć
by przy 1 konkretnym newgrf-ie nie widział orginalnych pojazdów
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)