Liczba postów: 4
Liczba wątków: 2
Gdy wpisze na czacie np na serwerze !cv to wyskakuje mi lista i zawsze mam zero jak zrobić żeby mi rosła ta liczba ???
Z góry dzięki za pomoc
Liczba postów: 859
Liczba wątków: 22
Liczba postów: 318
Liczba wątków: 19
Sander ani to pomocne ani z sensem wiec jak tylko tyle masz do napisania lepiej nie pisz wcale...
Damian129834 na jakim serwerze Ci się to wyświetla, gdyż na naszych serwerach nie ma takiej komendy.
Liczba postów: 458
Liczba wątków: 35
A ja wytłumacze, bo z kontekstu rozumiem (zapewne) o co chodzi. Inhabitants oznacza po prostu mieszkańców. Prawdopodobnie możesz takową liczbę zwiększyć poprzez dostawy towarów do swojego miasta.
Liczba postów: 859
Liczba wątków: 22
Show owszem jest to wnoszace do tematu, bo nie widze tej wiezi umyslowej miedzy tematem a postem, a juz w ogole nie wiem o co chodzi autorowi z tym "!cv" skoro na naszych serwerach nie ma takiej komendy... wiec "ze co?" jest dosc adekwatnym pytaniem do syturacji.
Liczba postów: 318
Liczba wątków: 19
Jak sam napisałeś nie wiesz o co chodzi więc proszę Cie nie wypowiadaj się i tyle, albo jak już koniecznie chcesz coś napisać to stwórz ładne zdanie i się nim z nami podziel, wierzę że umiesz to zrobić bo pewnie jakąś szkołę ukończyłeś...