08-01-2015, 15:36
Witam serdecznie.Jestem nowy w grze,połknąłem już dawno bakcyla...ale mimo to,przy każdej rozgrywce mam problemy z ustawianiem sygnalizacji świetlnej,szczególnie na trasie,gdzie są miejsca,w których coś się krzyżuje,ewentualnie gdzie jest jakieś rozgałęzienie a co za tym idzie....nowe pociągi na trasie się gubią
Zależy mi bardzo żeby nauczyć się tworzyć rozwinięte trasy/stacje..ale nie zawesze to się udaje.
Przejrzałem już wiele w necie,ale zawsze coś nie idzie jak powinno.
Czy jest ktoś na forum,komu mógłbym podesłać save'a z ostatnią rozgrywką (najmniejsza możliwa mapka),żeby mógł rzucić okiem i wytłumaczyć/poprawić jakie robię błędy?
Pozdrawiam i liczę na pomoc!
Zależy mi bardzo żeby nauczyć się tworzyć rozwinięte trasy/stacje..ale nie zawesze to się udaje.Przejrzałem już wiele w necie,ale zawsze coś nie idzie jak powinno.
Czy jest ktoś na forum,komu mógłbym podesłać save'a z ostatnią rozgrywką (najmniejsza możliwa mapka),żeby mógł rzucić okiem i wytłumaczyć/poprawić jakie robię błędy?
Pozdrawiam i liczę na pomoc!
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)