Dochód na - 0.0
Witam mam poważny problem .A mianowicie jaki? Otó e mam miasto który liczy ponad 45 tys. mieszkańców i mam 5 stacji które pryjmują Kostownościi Towar,i 2 Lotniska które mają to samo co stacja kolejowa,ale prejdźmy do rzeczy otóż gdy biore towar Fabryki lub Lotniska(jest mi wygodniej) to podcas gdy samochód dojedie do punktu tam gdzie jest akceptacja towaru to rozładuje i mam taki dochód :-8,654 ,-19,453 . Nie wiem o co tu chodzi .Dotyczy to samo z lotniskiem tylko że tam zyski idą w milion w dół. Czy ktoś może mi pomóc? Z góry dziękuje.
Czas transportu jest za długi i/lub za długo zalega na przeładunkowych.
Skróć czas transportu i ogólnie ulepsz trasę oraz nie dopuszczaj by towar zalegał na stacjach. Może możesz pozbyć się jakiegoś etapu transportu?

Dodam, że też tak miałem ale gdy skróciłem trasę i ją uprościłem oraz pozbyłem się zbędnego przeładowania, pociągi zaczęły przynosić kosmiczne zyski a nie straty rzędu 125000$Cool
(22-09-2010, 13:57)Walter Novotny napisał(a): Czas transportu jest za długi i/lub za długo zalega na przeładunkowych.
Skróć czas transportu i ogólnie ulepsz trasę oraz nie dopuszczaj by towar zalegał na stacjach. Może możesz pozbyć się jakiegoś etapu transportu?

Dodam, że też tak miałem ale gdy skróciłem trasę i ją uprościłem oraz pozbyłem się zbędnego przeładowania, pociągi zaczęły przynosić kosmiczne zyski a nie straty rzędu 125000$Cool

chlopie wysle save i zobaczyc o co mikaman ;]
[Obrazek: puckmaopolskitransport2.png]
1 O co chodzi z tym przeładuj i pozostaw pusty?
2 Poco dwie stacje kradną sobie pasażerów
3 Poco towar jest przeładowywany na tą stację?
4 Poza tym samolot powoli lata
(22-09-2010, 19:25)Walter Novotny napisał(a): [Obrazek: puckmaopolskitransport2.png]
1 O co chodzi z tym przeładuj i pozostaw pusty?
2 Poco dwie stacje kradną sobie pasażerów
3 Poco towar jest przeładowywany na tą stację?
4 Poza tym samolot powoli lata

po 1. zebym mógl samochodem przetransportowac do stacji .....
po 2. Nie kradną se tylko poycają bo strasniemi sybko ludi się nabija
po.3 Bo mam bliej wtedy przetransportowanie do stacji za pomocą samochodów
po 4. Jak się psuje to jak Big Grin, a masz lepszy pomysł xD?
(22-09-2010, 20:45)Daniel94 napisał(a): po.3 Bo mam bliej wtedy przetransportowanie do stacji za pomocą samochodów
3...jesus,ta stacja akceptuje wszystie towary,po co to transferujesz?
4.wsadzic depo do orderu?
(23-09-2010, 08:15)shoter napisał(a):
(22-09-2010, 20:45)Daniel94 napisał(a): po.3 Bo mam bliej wtedy przetransportowanie do stacji za pomocą samochodów
3...jesus,ta stacja akceptuje wszystie towary,po co to transferujesz?
4.wsadzic depo do orderu?

shoter ale mi hodzi ze cheteż do2stajikolejowychteż przetransportować:<
Pisz jak człowiek bo przeczytać się nie da.
Question 
Reasumując po co te samochody?Big Grin Liczy się czas! Na tak długiej trasie kilka kratek dalej nie zbawi, a czas wydłuży się nieproporcjonalnie
(23-09-2010, 15:10)Rysh napisał(a): Pisz jak człowiek bo przeczytać się nie da.

Sorry Rysh ale ja mam bezprzewodową klawiature i nie patrzałem na błędy:>
To w końcu zacznij patrzeć.
dobrze Niemiec

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord