Pytanie o GRF kolejowy :)
Witam poszukuję GRF kolejowego który ma w swoim składzie wagony kolejowy o możliwości przebudowywania i składania różnych składów(klasy pasażerów wagony restauracyjne, sypialne, biznesowe itp.) na trasy w zależności od odległości ma to np. pkp-set-2.0.11.grf ale chciałbym zapoznać się z innymi jeśli są Smile
Polecam Dutch Train Set
przeglądałem ten Grf Dutch Train Set i znalazłem w nim spoo możliwości Smile ale wolałbym taką przejrzystość z wagonami jaka jest w polskim GRF Smile

Do kolegi PAZIKONIK możesz podać te najlepsze Smile albo zrobić printscreena z tego co masz Smile to dużo nie kosztuje a pomoże nie tylko mnie a innym także Smile
truman jeżeli chcesz GRF pod pociągi towarowe to polecam GRF US Train Set , pod pasażerskie Japan Train Set a jeżeli poł na pół to Chinese Train set
Jak płynnie przejść z jednego Grf kolejowego na inny bez problemów ze znikaniem pociągów. 
Ewentualnie jak zrobić żeby dwa Grf działały bez problemów. 
Gram na wersji open spring.... 

Gram na Dutchttrain set a chciałbym dodać zagrać na DB set Xl
Spróbuj Japońskich setów kolejowych też są niczego sobie Wink
(14-04-2016, 20:30)truman78 napisał(a): Jak płynnie przejść z jednego Grf kolejowego na inny bez problemów ze znikaniem pociągów. 
Ewentualnie jak zrobić żeby dwa Grf działały bez problemów. 
Gram na wersji open spring.... 

Gram na Dutchttrain set a chciałbym dodać zagrać na DB set Xl

Po prostu wlacz sobie opcje deweloperskie i aktywuj tamten. Dopoki nie usuniesz starego grf, z ktorego pociagi jeszcze jezdza, to nic sie nie stanie. Oczywiscie nie kazdy grf jest ze soba kompatybilny, ale kiedys gralem na tym niemieckim i holenderskim jednoczesnie i nie pamietam zadnych brakujacych serii (z np. zdublowanym id), wiec nie powinno byc problemow.
wiekszos grf z pociagami a jest ich do koloru do wyboru mnostwo np taki europeen set czy cos z wiekszoscia europejskich i swiatowych lokomotyw,zadko tu bywam ale uwazam ze to pytanie nie wnosi zadnej wartosci do forum,uwaga dla administratora zeby gasil takie wontki

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord