Liczba postów: 72
Liczba wątków: 16
Witam poszukuję GRF kolejowego który ma w swoim składzie wagony kolejowy o możliwości przebudowywania i składania różnych składów(klasy pasażerów wagony restauracyjne, sypialne, biznesowe itp.) na trasy w zależności od odległości ma to np. pkp-set-2.0.11.grf ale chciałbym zapoznać się z innymi jeśli są
Liczba postów: 570
Liczba wątków: 9
przeglądałem ten Grf Dutch Train Set i znalazłem w nim spoo możliwości

ale wolałbym taką przejrzystość z wagonami jaka jest w polskim GRF
Do kolegi PAZIKONIK możesz podać te najlepsze

albo zrobić printscreena z tego co masz

to dużo nie kosztuje a pomoże nie tylko mnie a innym także
Liczba postów: 423
Liczba wątków: 32
truman jeżeli chcesz GRF pod pociągi towarowe to polecam GRF US Train Set , pod pasażerskie Japan Train Set a jeżeli poł na pół to Chinese Train set
Jak płynnie przejść z jednego Grf kolejowego na inny bez problemów ze znikaniem pociągów.
Ewentualnie jak zrobić żeby dwa Grf działały bez problemów.
Gram na wersji open spring....
Gram na Dutchttrain set a chciałbym dodać zagrać na DB set Xl
Liczba postów: 525
Liczba wątków: 48
Spróbuj Japońskich setów kolejowych też są niczego sobie
Liczba postów: 93
Liczba wątków: 4
(14-04-2016, 20:30)truman78 napisał(a): Jak płynnie przejść z jednego Grf kolejowego na inny bez problemów ze znikaniem pociągów.
Ewentualnie jak zrobić żeby dwa Grf działały bez problemów.
Gram na wersji open spring....
Gram na Dutchttrain set a chciałbym dodać zagrać na DB set Xl
Po prostu wlacz sobie opcje deweloperskie i aktywuj tamten. Dopoki nie usuniesz starego grf, z ktorego pociagi jeszcze jezdza, to nic sie nie stanie. Oczywiscie nie kazdy grf jest ze soba kompatybilny, ale kiedys gralem na tym niemieckim i holenderskim jednoczesnie i nie pamietam zadnych brakujacych serii (z np. zdublowanym id), wiec nie powinno byc problemow.
Liczba postów: 93
wiekszos grf z pociagami a jest ich do koloru do wyboru mnostwo np taki europeen set czy cos z wiekszoscia europejskich i swiatowych lokomotyw,zadko tu bywam ale uwazam ze to pytanie nie wnosi zadnej wartosci do forum,uwaga dla administratora zeby gasil takie wontki