Oferta praktyki
Exclamation 
W związku z dynamicznym rozwojem serwera openttd.prochy.pl poszukujemy dwóch osób na stanowisko

Remote Console Admin

Wymagania:
  • znajomość OpenTTD
  • przynajmniej 120 godzin spędzonych w grze
  • umiejętność logicznego myślenia, wyciągania wniosków
  • podstawowa znajomość komend konsoli
  • dyspozycyjność
  • bardzo dobre zdolności komunikacyjne

Oferujemy:
  • ciekawe i odpowiedzialne zajęcie
  • możliwość poznania ciekawych ludzi oraz rozwoju zainteresowań

Podania na w/w stanowisko składamy w tym wątku. Wystarczy list motywacyjny.

Jeżeli nie czujesz się na siłach to zawsze możesz kogoś polecić.
Wiadomość powinna zawierać opinię o kandydacie.
mighty KJ(KeyJey)[PL] Smile
- przegranych lat w OTTD około 15 w tym 4 lata na serverach multi
- dyspozycyjny
- logicznie myślący, wyciągający wnioski
- dbający o server i o graczy, którzy na nim grają
- starz jako opiekun servera prochy około 2 lat
- znajomość języka angielskiego w stopniu zawansowanym (udokumentowany)
- bardzo dobre zdolności komunikacyjne

Jeżeli nie ja to oddaje swój głos na tj+ jeżeli by się zgodził na kandydature.
Pozdrawiam wszystkich graczy servera openttd.prochy.pl oraz adminów Smile
P.S. Specjalne pozdrowienia dla Lva Millera ^^ Mike mi przypomniał, że zapomnialem o tobie Tongue
A żeby zrobić Wam konkurencjeTongue

Szanowny Panie Administratorze,

Odpowiadając na ogłoszenie zamieszczone na forum zgłaszam swoją kandydaturę na stanowisko Administratora serwera openttd.prochy.pl. Mam spore doświadczenie na tym stanowisku, jestem przekonany, że moje predyspozycje psychiczne, jak i doświadczenie pozwolą mi na efektywną pracę.

Jestem samodzielny, odpowiedzialny, ambitny i konsekwentny w dążeniu do celu. Powierzone mi zadania wykonuję sumiennie. Jestem otwarty na nowe idee, szybko i chętnie się uczę. Łatwo nawiązuję kontakty. Jestem kreatywny i lubię współpracować z ludźmi. Oferuję Panu moje umiejętności, czas, talent oraz swoją wiedzę. Mam nadzieje, że Pan Administrator przychylnie ustosunkuje się do mojej propozycji.

Z poważaniem
niemiec
Głos na niemca, ponieważ jest w wieku w którym takich stanowisk nie chce się tracić, tzn. szpan u kolegów.
lol Smile ja tam bym sie z checia mogl tym zajac Smile ale z moja komunikatywnoscia to jest roznie pozatym wszyscy wiedza jak jest Smile

powodzenia Tongue
To i ja się zgłoszę:
Jeżeli chodzi o znajomość OpenTTD to od strony gry znam dość dobrze, jak dobrze to widać w moich konstrukcjach na serwerze. Przy grze spędziłem dość sporo czasu najpierw na Singlu potem na multi (chyba jak każdy) niestety nie jestem w spanie powiedzieć ile gram w Opena, nie pamiętam kiedy zacząłem. Potrafię logicznie myśleć oraz wyciągać wnioski ze swoich działań. Jeżeli chodzi o komendy konsoli to potrzeba mi ściąga. ;P Na serwerze jestem praktycznie codziennie, więc zawsze jestem do dyspozycji. Potrafię się dogadać z ludźmi bez problemów (jeszcze nie kłóciłem się z nikim na serwerze). Chętnie pomagam budować nowym graczom oraz tłumaczę w miarę możliwości dlaczego tak a nie inaczej.
Pozdrawiam: Pawilonek
Pawilonek i niemiec - moja propozycja.
A ja bym zagłosował na KJ i Pawilonka - czyli nic nowego ;-)
Przeciwko tj jak i kj również nic nie mam.
Jak wszystko dobrze pójdzie to 29 czerwca będą wyniki.
Jak na maturze Smile Kandydatów prosimy stawić się wa garniaczkach na serwerze ;D
Postanowiłem się zgłosić.

Spędziłem dni na graniu w OpenTTD i dosyć dużo wiem o grze.
Nie znam jeszcze wszystkich prędkości i mocy każdego z pojazdów, ale to można wyciąć.
Co do logicznego myślenia i wyciągania wniosków, to myślę że mój wniosek będzie taki:
" Spełniam te wymaganie "
Znajomość komend u mnie cienko stoi, ale to da się nauczyć, jestem punktualny i umiem rozmawiać, tym bardziej pisać.

Można by mi było dać się wykazać :D
Po burzliwej dyskusji, zebraniu kopert oraz innych prezentów mamy przyjemność ogłosić wyniki.

W pierwszym otwartym naborze zostały wybrane następujące osoby:
- KJ(KeyJey)[PL]
- niemiec
- Pawilonek

W związku z bardzo wysokim i wyrównanym poziomem kandydatów postanowiliśmy wybrać trzy osoby.
Hasła zostaną wysłane na PM.

Gratulujemy i życzymy sukcesów.
Voila.
Jestem bardzo zadowolony z wyboru Smile
Mam nadzieje że się nie zawiedziecie i będę mógł sprawować to stanowisko jak najdłużej.
Pozdrawiam: Pawilonek
Kiedy pierwsza składka na piwo... tfu serwer?
^^^^^

a kiedy to piwo?
Może dziś, już podaje numer konta Big Grin
Z wielką przykrością informuję iż niemiec na własną prośbę zrezygnował ze stanowiska.

Ekipa openttd.prochy.pl dziękuje za poświęcony czas i grę.

Na tę chwilę nie organizujemy ponownego naboru.

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord