no dobra...
sprecyzuję o co mi chodziło...
otóż to, chciałbym, mieć własny serwer, ze swoją mapką. i nie chcę żeby to był serwer domowy, bo mam za słaby net i ludzie wypadają co chwile. mogę utrzymać max 4 osoby. a mapa jest duża to długo także się wysyła ta mapa.
teraz powiem czego ja oczekuję w tym temacie.
po pierwsze:
Cytat:szukam strony/miejsca gdzie mógłbym postawić szybki (minimum 4-5Mbit) serwer 24/7 do Openttd.
ponieważ nie mam doświadczenia w tworzeniu serwera poprzez stronę (zamawianie serwera VPS, ze shellem itp), a zakładam że na tej stronie sie znajdzie osoba która ma doświadczenie w tym. chciałbym zobaczyć na jakich stronach można na 100% kupić lub dostać za darmo miejsce w sieci na stworzenie własnego serwera. (nie chcę kupić kota w worku)
po drugie:
Cytat:jestem w stanie zasponsorować serwer do openttd nad którym miałbym całkowitą kontrolę.
napisałem to bo zauważyłem ze wy posiadacie serwery. a wiedząc ze wy za darmo tych serwerów nie macie, to ja napisałem ze mógłbym ewentualnie sponsorować serwer i mieć w nazwie słowo "PROCHY", pod warunkiem ze bede miał nad tym serwerem kontrolę. nie tylko rcon, ale także przez putty.
to na tyle. pozdrawiam i cieszę sie ze poprawiłem komuś humor.