Jako że sprawa zlotu jak widzę na razie się nie rusza i jakoś się nie zapowiada mam propozycję, mianowicie... Zorganizujemy mini zlot kameralny, data: 19 - 21 lipca, może być jeden dzień mogą być 2 dni w tym terminie, miejsce: Działka El_Fuego(dla niewtajemniczonych okolice Poznania), zakwaterowanie: namiot... co do wyżywienia to chyba nie muszę mówić iż piwo się na pewno znajdzie a jak trzeba czegoś więcej to i grilla pewnie da się zrobić 
Jest ktoś w ogóle chętny na taki przyjazd ?
P.S
Właściciel działki jest o tym poinformowany żeby nie było...
________EDIT___________
Lista uczestników:
- Mouse*
- El_Fuego <- chyba jakoś da radę...
- Showman*
- Kolega Showman-a*
- Niemiec*
- KJ(KeyJey)[PL]*
- KOZACKI BOHUN*
- Rysh*
- Hejden <- bez noclegu
- Petr CZ*
- Alkomat*
- Pawilonek*
Namioty:
Mouse (2 osobowy / 2 zajęte) <- Namiot Adminów
Showman (2 osobowy / 2 zajęte)
Pawilonek (3 osobowy / 3 zajęte)
niemiec (4 osobowy / 3 zajęte)
Petr CZ (4 osobowy / 0 zajete)
Po potwierdzeniu obecności dokładne namiary i ew numery kontaktowe wysłane będą na PRV.
Ci, co wiedzą, że na pewno przyjadą/wybierają się prosze o wysłanie numerów telefonów na PW do mnie i do EL_Fuego_PL. Na wszelki wypadek lepiej mieć i możemy się zdzwaniać w celu wskazówek dojazdu/odbioru itp.

Jest ktoś w ogóle chętny na taki przyjazd ?
P.S
Właściciel działki jest o tym poinformowany żeby nie było...

________EDIT___________
Lista uczestników:
- Mouse*
- El_Fuego <- chyba jakoś da radę...
- Showman*
- Kolega Showman-a*

- Niemiec*
- KJ(KeyJey)[PL]*
- KOZACKI BOHUN*
- Rysh*
- Hejden <- bez noclegu
- Petr CZ*
- Alkomat*
- Pawilonek*
Namioty:
Mouse (2 osobowy / 2 zajęte) <- Namiot Adminów

Showman (2 osobowy / 2 zajęte)
Pawilonek (3 osobowy / 3 zajęte)
niemiec (4 osobowy / 3 zajęte)
Petr CZ (4 osobowy / 0 zajete)
Po potwierdzeniu obecności dokładne namiary i ew numery kontaktowe wysłane będą na PRV.
Ci, co wiedzą, że na pewno przyjadą/wybierają się prosze o wysłanie numerów telefonów na PW do mnie i do EL_Fuego_PL. Na wszelki wypadek lepiej mieć i możemy się zdzwaniać w celu wskazówek dojazdu/odbioru itp.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)