Captha (?) jesli chodzi o spam to tez niewiele da
skoro juz downloadery potrafia czytac capthe to boty tym bardziej. Ale sama idea mi sie podoba. Nie wiem czy "wam" zalezy na kazdym graczu ktory czesciej przebywa - ja mimo takich głąbów z pewnoscia innego serwera szukac nie bede
ale chociazby wczoraj jakis tam koles o ile na poczatku mu sie podobalo to juz pod wieczor mial dosc i poszedl w dluga ;x
co do samego votowania to bardziej bym z drugiej strony sie martwil o samych 'zainteresowanych' - bo przeciez z zazdrosci jakiegos top #1 tez mozna kopnac tym sposobem
skoro juz downloadery potrafia czytac capthe to boty tym bardziej. Ale sama idea mi sie podoba. Nie wiem czy "wam" zalezy na kazdym graczu ktory czesciej przebywa - ja mimo takich głąbów z pewnoscia innego serwera szukac nie bede
ale chociazby wczoraj jakis tam koles o ile na poczatku mu sie podobalo to juz pod wieczor mial dosc i poszedl w dluga ;xco do samego votowania to bardziej bym z drugiej strony sie martwil o samych 'zainteresowanych' - bo przeciez z zazdrosci jakiegos top #1 tez mozna kopnac tym sposobem
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)