22-04-2014, 18:14
(21-04-2014, 23:27)KJ(KeyJey)[PL] napisał(a): żaden zonk na stacji rozładunkowej nie może odbywać się załadunek
No i to jest właśnie sedno, ludziom nie rozkażesz w rzeczywistości żeby jechali tam gdzie chcesz, każdy sam wybiera gdzie chce dojechać. No ale jak już pisałem, o gustach się nie dyskutuje, a to konkretne ustawienie można polubić albo nie. Jeśli o mnie chodzi, to nie mam nic przeciwko wyłączeniu CD na PKP Secie - skoro jest serwer z Mapą Polski przeznaczony stricte przewozom pasażerskim, nie ma co dawać drugiego takiego samego, zwłaszcza że przy przewozie towarów CD nie ma takiego znaczenia. Standard i PKP bez cargodista; Mapa Polski, FIRS i HARD z włączonym.
Przyłączam się do pytania Tadeusza: jak to jest, czy połączenia do większej ilości miejsc sprawiają że jest więcej pasażerów na stacji, czy po prostu zamiast wszyscy jechać w jedno miejsce ta sama ilość rozdziela się po różnych liniach?
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)