08-05-2014, 21:39
Wiem, że to dużo roboty niestety, praktycznie pod takiego grf'a trzeba by było zmienić całą szatę graficzną OTTD, ale tak by działał on przykładowo tylko na polskich setach, ale nie mówię, że tak musi być.
Ogólnie to nie wiem dlaczego nie posunięto się dalej z tym projektem, pewnie problem polegał na ogromie pracy, ale tutaj uwaga z mojej strony, sądzę, iż zespół naszych forumowych grafików jest najlepszy na Świecie pod tym względem
Więc Kochani moi z takiego seta korzystałby cały Świat OTTD
(kariera, fani, z kasą z tego projektu raczej krucho by było ale czego nie robi się for fun
)
Wiem jestem noob jeżeli chodzi o te sprawy, ale wierze w was daliście radę wyprodukować wiele wspaniałych polskich setów. Bez was polskie znaczenie dodatków nie miało by miejsca
Jest to tylko propozycja z mojej strony rzecz jasna, ale można by było zacząć projekt pt. "Polish Night Set"
P.S. W wątku do którego nawiązuje ogólnie pisząc ten temat była mowa o cyklu dnia, ale to już chyba hardcore na realia OTTD aby w czasie gry zmieniały się pory dnia
Ogólnie to nie wiem dlaczego nie posunięto się dalej z tym projektem, pewnie problem polegał na ogromie pracy, ale tutaj uwaga z mojej strony, sądzę, iż zespół naszych forumowych grafików jest najlepszy na Świecie pod tym względem
Więc Kochani moi z takiego seta korzystałby cały Świat OTTD
(kariera, fani, z kasą z tego projektu raczej krucho by było ale czego nie robi się for fun
) Wiem jestem noob jeżeli chodzi o te sprawy, ale wierze w was daliście radę wyprodukować wiele wspaniałych polskich setów. Bez was polskie znaczenie dodatków nie miało by miejsca

Jest to tylko propozycja z mojej strony rzecz jasna, ale można by było zacząć projekt pt. "Polish Night Set"

P.S. W wątku do którego nawiązuje ogólnie pisząc ten temat była mowa o cyklu dnia, ale to już chyba hardcore na realia OTTD aby w czasie gry zmieniały się pory dnia
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)