Witam.
Czy ktoś w tym towarzystwie kompiluje OTTD pod windowsa( w zasadzie chodzi o "zainstalowanie" pliku .patch, ale i tak go trzeba potem skompilować[chyba
]). Jeśli tak to mógłby napisać jak to zrobić? Grzebałem już po ottd wiki ale niestety moja znajomość angielskiego nie pozwala mi na kompilacje... . Bo nie wierzę, że każdy na tym forum kompiluje na Ubuntu lub Linuksie. A taki tutek po polsku, by się przydał...
PS. A jeśli nie, to czy mógłby ktoś skompilować dla mnie gre z tym patchem? Potem wrzucić na serwer, bo dużo by to nie zajęło.
Z góry dzięki
Szmati
Czy ktoś w tym towarzystwie kompiluje OTTD pod windowsa( w zasadzie chodzi o "zainstalowanie" pliku .patch, ale i tak go trzeba potem skompilować[chyba
]). Jeśli tak to mógłby napisać jak to zrobić? Grzebałem już po ottd wiki ale niestety moja znajomość angielskiego nie pozwala mi na kompilacje... . Bo nie wierzę, że każdy na tym forum kompiluje na Ubuntu lub Linuksie. A taki tutek po polsku, by się przydał...PS. A jeśli nie, to czy mógłby ktoś skompilować dla mnie gre z tym patchem? Potem wrzucić na serwer, bo dużo by to nie zajęło.
Z góry dzięki
Szmati
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)