02-11-2014, 00:53
Na razie nie pomogę, bo pracuję nad innymi projektami.
Ponadto nie czuje na razie niedosytu taboru współczesnego, natomiast ten 1918 trochę mnie uwiera.
Aby nie ciągnąć w innym temacie:
Taki set byłby przydatnym uzupełnieniem również dla kolegów z CSD, JDZ itp.
Generalnie marzy mi się taki mniej szczegółowy ale bardziej międzynarodowy, środkowo-europejski set,
np. z taborem PKP, CSD, DRG/DR (bez DB), MAV oraz wcześniej pruskie i austriackie.
Przydało by się takie coś na rozszerzoną (czasowo i rozmiarowo) mapę Polski i okolic.
Ponadto nie czuje na razie niedosytu taboru współczesnego, natomiast ten 1918 trochę mnie uwiera.
Aby nie ciągnąć w innym temacie:
(02-11-2014, 00:16)Walter Novotny napisał(a): Można by dodać też lokomotywy z czasów zaborczych (z oryginalną datą powstania), które po I wojnie światowej były eksploatowane w Polsce.Może lepiej byłoby zrobić oddzielny set, np. KPEV+KkStB, kończący się na 1918.
Taki set byłby przydatnym uzupełnieniem również dla kolegów z CSD, JDZ itp.
Generalnie marzy mi się taki mniej szczegółowy ale bardziej międzynarodowy, środkowo-europejski set,
np. z taborem PKP, CSD, DRG/DR (bez DB), MAV oraz wcześniej pruskie i austriackie.
Przydało by się takie coś na rozszerzoną (czasowo i rozmiarowo) mapę Polski i okolic.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)