Cześć, Hey, Witajcie
Jestem średnio-słabo zaawansowanym graczem tzn. gram już trochę ale zwykle mało. Raczej dla zabicia czasu niż dla jakichkolwiek osiągnięć. Grę praktycznie całkowicie już ogarnąłem. Tyle o mnie przejdźmy do meritum.
Czy da się jakoś zapisać/odczytać nasze ruchy? tzn czy np gram na jednym scenariuszu jedną firmą oraz równolegle na tym scenariuszu inną firmą i czy mogę jakoś połączyć ich dorobek? Trochę to skąplikowane ale mam nadzieję że mi pomożecie
Pozdrawiam
Jestem średnio-słabo zaawansowanym graczem tzn. gram już trochę ale zwykle mało. Raczej dla zabicia czasu niż dla jakichkolwiek osiągnięć. Grę praktycznie całkowicie już ogarnąłem. Tyle o mnie przejdźmy do meritum. Czy da się jakoś zapisać/odczytać nasze ruchy? tzn czy np gram na jednym scenariuszu jedną firmą oraz równolegle na tym scenariuszu inną firmą i czy mogę jakoś połączyć ich dorobek? Trochę to skąplikowane ale mam nadzieję że mi pomożecie
Pozdrawiam
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)